asia, все пак кажи за какво съревнование имаше предвид ти?
ми Петко лично аз като видя някоя асана, която не мога да я направя така са навивам , как са вика кът пружина,че докато не я направя не мирясвам
Йогите преживяват мудрите като състояние, посока на енергийния поток, която цели да свърже индивидуалната пранична сила с космическата.
Имах в предвид ,че не е важна бройката асани,а да тече енергията и да потънеш в себе си.
между другото Бенато, когато рагледах мудрите за пръв път реших ,че това е нещо което трябва да ми се покаже, защото от този сайт където мисля,че всички ги гледаме има само крайните пози! И вчера ти като ми писа за мудрите и разрових всичкия гугул и резултата е 2 книги поръчани и гледането на 1 клип в ютуб и то случайно за мудрата за сърцето, та пиша това нещо защото вечерта когато си легнах,почуствах силна болка в областа на сърцето и болката беше като пулсираща точка,понеже явно имам проблем със оросяването и краката са ми винаги лед аз заспивам в поза лотус т.е. със кръстосани крака поне докато ги стопля , та мисълта ми беше че направих тая мудра за сърцето защото я гледах много внимателно и може би след 1 или 2 мин усетих направо как тази точка се пръсна да не кажа,че все едно експлоадира и естествено първата ми мисъл беше: "Край сърцето ми се пръсна"
но след 5 сек вече се смеех на себе си
Та мисля мнооооооого серизно да се заема с тези мудри, тази вечер ще питам моя гуру дали е в час с тях