Здравей Петко и привет на всички
Поздравления за страхотния сайт и форум! От няколко седмици чета ли, чета .. почти като пристрастна станах
но всички техники за пречистване, режими, рецепти, са толкова добре обяснени и така увлекателно написани, че наистина е трудно човек да спре.
Аз се занимавам с йога от година и нещо. Малко след като почнах спрях месото и цигарите
Стана толкова естествено и лесно, че даже и сега се учудвам, каква голяма промяна може да внесе в човек нещо, което на пръв поглед изглежда като едни относително лесни упражнения. Сега, даже и с моя скромен опит, вече виждам, колко всеобхватно въздейства йога. Все още, обаче не съм намерила школа към която да се присъединя. Засега следвам книгите на В.Евтимов ( с него започнах) и на Айенгар. Всичко е доста добре обяснено, обаче не смея да се задълбочавам много в пранаяма сама.
Проблема е, че от известно време живея в Торонто и пробвах няколко клуба, но са доста комерсиални. Прочетох, че спомена нещо за школа в Торонто, която води българин. Ако имаш някакви координати, моля те дай ги насам, за да проверя как стоят нещата
Благодаря
.. и много се радвам, че открих хора, с които мога да говоря за нещата, които ме вълнуват!